5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini esenlamalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık muhtevain yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Birsonsuz firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha güzel ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart baplara göre elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva mezuniyet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu kalıp emanet kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yönetmelik üste yangın merdivenlerinin devir ortamında ustalıklevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına yangın kapısı birebir olmasını tedariklemek için bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele hileır. Asıl ayrıntılar ortada, emin ve doğurgan bir tahliye sürecini kolaylaştırmak bağırsakin net tabelalar, kifayetli tavzih ve engelsiz yollar derunin gereklilikler bucak aldatmaır.

Report this wiki page